2011 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Mano pati nuostabiausia vasara

Gegužės 31

Pagaliau prisiruošiau trumpai aprašyti bent naują pradžią Turkijoje..
Taigi, į naująjį darbą turėjau skristi, kaip buvo planuota, gegužės 31 dieną, ta proga verčiausi per galvą ir visus egzaminus išsilaikiau universitete iki gegužės 30, kai tikroji sesija prasideda birželį..
žodžiu :D
tačiau mano darbdavys nesiskubino man pirkti bilietą, todėl dar gegužės 30 neturėjau jokio bilieto, šefas tik skambinėjo ir ramino, kad bilietas bus...KADA??? lagaminas jau buvo sukrautas, tačiau niekur negalėjau nei išeit, nei išvažiuot, nes šefas perspėjo, jog gali bet kada paskambint ir pasakyt, kad po poros valandų skrendu..žodžiu, bet vis dar nebuvo bilieto..

Birželio 1

Iš šefo jokių žinių, nieko. Imu jau nervintis, nes AŠ TAIP NORIU Į TURKIJĄ, tačiau niekas nenuperka bilieto. Imu nebeduoti šefui ramybės nei per skype, nei telefonu, tačiau iki pat pavakario jokių žinių iš jo. Pavakary jis man paskambina ir paklausia, ar aš iš Kauno ar Vilniaus skrendu, nes viešbučio buhalterija nori pasitikslint..iš Vilniaus...

Tik tiek...daugiau jokių žinių iš jo, tik kad nesijaudinčiau ir kad turiu laukti, nes ne jis pats perka bilietus, o viešbutis turi nustatytą normą, už kiek galimą pirkti bilietą animatoriui, o bilietai iš LT šiuo metu brangesni, nei ta nustatyta norma, tektų skrist per Rygą ir Stambulą, nes vietų charter'iniuose skrydžiuose nėra savaitei į priekį (normalu, juk žinau, kad vasarą Antalija - Lietuvos atostogų sostinė) dėl to ir tempiama taip...išvadinu viešbučio vadovybę asilais, kad perka bilietus paskutinę dieną ir verkia, kad brangus..numetu repliką, kad geriausia pirkti bilietą pora valandų iki skrydžio, tai tikrai bus pigiausias..

Vėliau, apie 23:00 šefas dar kartą paskambina ir pasako, kad general manager nori, jog atskrisčiau savaitgalį, nes bilietai pigesni, nors pats šefas nori ir visiems viešbuty groja nervais, kad atskrisčiau rytoj, birželio 2/ketvirtadienį, nes nepilna komanda ir daug vaikų, todėl ryt isi animacijos šefai eis pas general manager ir prašys, jog pirktų bilietą kuo anksčiau.

OK. tada išeinu iki erasmus'ų barakų pasimatyt su Mikael ir atsisveikint, juk gal čia paskutinis arba priešpaskutinis normalus vakaras LT.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą